Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”

pecatur anggi FILEminimizerPundong ( MTs Negeri Lima Bantul)   Pecatur Matsamaba Anggi Cahyani menorehkan prestasi membanggakan, tampil sebagai Rune Up Catur  se DIY “manwkfest 2017” bertempat di MAN 3 Bantul, Sabtu (11/2) dan atas keberhasilannya tersebut Anggi berhak atas trophy tetap dan uang pembinaan.

Guru pembimbing Catur “Kampus Hijau” Matsamaba Drs. Sutanto menuturkan, Anggi mampu mengemas poin empat yang diperolehnya selama empat kali berturut-turut atas Nauli (MTs Muh.Karangkajen), Jiha Shiba Aljannah (MTs Muallimat Yogyakarta), Fazira (MTsN 7 Bantul), Anna Fahmi (MTsN 4 Bantul).Dan satu-satunya poin yang hilang yaitu pada babak kelima terpaksa harus mengakui keunggulan pecatur SMPN 1 Pleret Nabella Nourool Milata yang berhasil menjadi juaranya. Turnamen dilaksanakan dengan menggunakan sistim swiss 5 babak catur cepat 25 menitan diikuti tujuh belas peserta putri dan duapuluh peserta putra duta SMP/MT negeri swasta se DIY.

Kepala MTsN Pundong Drs Miftakhul Bakhri, M.Pd menyambut gembira atas prestasi yang diraih siswanya tersebut, sebab setiap peserta didik di dalam dirinya mesti memiliki kelebihan, bisa kelebihan dalam bidang sains, teknologi, bahasa, seni maupun olahraga. Dan Anggi memiliki bakat terpendam dalam bidang olahraga catur selain piawai dalam bidang Matematika. Untuk itu dirinya  mengharap agar prestasi yang telah berhasil diraih tersebut tidak menjadikan tinggi hati, namun senantiasa terus menjadi cambuk untuk meningkatkan diri menjadi lebih baik. Kejuaraaan bukanlah segalanya, namun dapat memacu semangat untuk terus belajar dan berlatih.

Untuk hasil lima besar selengkapnya,  kelompok putri  : Nabella Nourool Milata (SMPN 1 Pleret), Anggi Cahyani (MTsN 5 Bantul), Resa Candra K (MTsN 8 Sleman), Fazira (MTsN 7 Bantul), Anna Fahmi (MTsN 4 Bantul), kelompok putra adalah Shidiq Indra W (SMPN 5 Yogyakarta), Fario Julian (MTsN 7 Bantul), Khoirul Anam (MTs Al Falah Pandak), Ruhul Amin (MTs Sunan Pandanaran Sleman), Afif Nurdiyanto (MTs Al Muhajirin). (tan/joj)

#12 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Mohammad 2017-07-16 07:44
Ahaa, its good conversation concerning this paragraph at
this place at this blog, I have read all that, so now me also commenting here.

Here is my blog: How long does Achilles tendonitis last for?

#11 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Lakesha 2017-07-15 14:08
Great info. Lucky me How do I stretch my Achilles tendon? recently found your blog by
accident (stumbleupon). I have bookmarked it for later!

#10 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Pearlene 2017-07-13 01:41
Link exchange is nothing else however it is just placing
the other person's weblog link on your page at appropriate place foot pain and numbness (bettywerran.blog.fc2.com) other person will also do similar
in support of you.

#9 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Ahmed 2017-07-07 22:15
Pretty! This was an extremely wonderful article. Thanks for supplying these
details.

Here is my webpage - foot pain diagnosis - rubierounkles.blog.fc2.com,

#8 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Maritza 2017-06-30 20:04
Thanks for finally talking about >Pecatur MTs Negeri 5
Bantul “ Runer Up se DIY ”

#7 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Tim 2017-06-27 23:35
First of all I want to say awesome blog! I had a quick question which
I'd like to ask if you don't mind. I was curious to find out how
you center yourself and clear your mind before writing.
I have had difficulty clearing my mind in getting my thoughts out.

I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be lost just
trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
Thank you!

Also visit my site; foot pain chart

#6 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Millard 2017-06-27 03:34
Loving the info on this website, you have
done outstanding job on the blog posts.

Take a look at my weblog ... foot pain due to diabetes

#5 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Kali 2017-06-22 03:11
I comment when I appreciate a article on a site or I have something
to contribute to the conversation. It's caused by the sincerness displayed in the article I looked at.
And on this post Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”.
I was actually excited enough to leave a leave a responsea response :-) I do have 2 questions for you if you tend not to mind.

Is it only me or do some of these comments appear like left by brain dead people?
:-P And, if you are writing at additional online social
sites, I'd like to follow everything fresh you have to post.
Could you make a list the complete urls of your
public pages like your linkedin profile, Facebook page
or twitter feed?

Here is my website ... foot pain after running

0 #4 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Barb 2017-05-07 07:40
Just what I was looking for, regards wide shoes for women [Lilla] putting up.

0 #3 Pecatur MTs Negeri 5 Bantul “ Runer Up se DIY ”Cary 2017-05-04 01:00
Amazing! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different subject but it has pretty
much the same page layout and design. Wonderful choice
of colors!